Toitlustamise nädal 18.02-22.02
Esmaspäev 18.02 | Teisipäev 19.02 | Kolmapäev 20.02 | Neljapäev 21.02 | Reede 22.02 | |
---|---|---|---|---|---|
Koolilõuna | Hakklihakaste Aurutatud rohelised oad Keedetud kartulid Keedetud tatar Peedisalat Porgand, kõrvits, redis | Talgusupp veiselihaga Hapukoor, R 20 % | Sealihakastmega pennepasta Hiinakapsasalat tilliga Peet, mais, hernes, sibul Kastmevalik salatitele | Köögiviljapüreesupp sulajuustuga Päevalilleseemned, röstitud Röstitud sepikukuubikud Maitserohelise - õlikaste | Ahjus küpsetatud kanapoolkoib Karrikaste Kuskuss köögiviljadega Ahjukartul Porgandisalat kõrvitsaseemnetega Jääsalat, peet, sibul |
Õuna-mannavaht Piim | Kirsi-jogurtitarretis Pria piimatooted: piim, R 2.5 % ja keefir, R 2.5 % |